INSPIRATIE:
WAT WE AANBIEDEN
OM MALAWI TE ONTDEKKEN

Opmaat gemaakt privé safari’s met chauffeur en gids. Ontdek dit bijzondere land individueel en op eigen tempo. Explore Malawi is dé reisspecialist voor uw rondreizen en maatwerkreizen naar Malawi!

89

ACTIVITEITEN

1245

MOOIE PLEKKEN

10

NATIONALE PARKEN

Explore-Malawi-Prive-Safari-Reizen-Wat-We-Aanbieden-01

Explore-Malawi-Prive-Safari-Reizen-Wat-We-Aanbieden-02

Explore-Malawi-Prive-Safari-Reizen-Wat-We-Aanbieden-03

Explore-Malawi-Prive-Safari-Reizen-Wat-We-Aanbieden-04

Explore Malawi

WAT KUNNEN

WE VOOR

JOU DOEN

Iedere reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Ons team bij Explore Malawi kan je op vele manieren bijstaan, maar altijd met de beste planning en advies, de meest betrouwbare lokale partners, ervaren deskundige privégidsen en door in uw eigen tempo te reizen. We kiezen uit voorgeselecteerde accommodaties en lodges die het beste passen bij jullie wensen en budget. Op verzoek kunnen we ook internationale vluchten toevoegen.

PRIVÉ SAFARI’S MET GIDS EN CHAUFFEUR

Explore Malawi biedt op maat gemaakte begeleide privé-safari’s in Malawi (en Zambia) inclusief vervoer, maaltijden, accommodatie en activiteiten. Je wordt begeleid door een ervaren en deskundige chauffeur/gids.

Of je nu in middenklasse of luxe lodges wilt verblijven of in een mix van beide, Explore Malawi zoekt de leukste en meest geschikte plekken voor je uit. Wij ontwerpen je reis op basis van jullie persoonlijke wensen en de duur van het verblijf.

Kies één van de prachtige routes en verblijf in met zorg geselecteerde accommodaties of campings, die allemaal van tevoren voor je zijn gereserveerd.
Heb je zelf al een verlanglijstje met plaatsen die u wilt bezoeken? Dan ben je van harte welkom om het met ons te delen!

Inspiratie nodig? Bekijk onze voorbeeldreizen.

AUTOHUUR

Een betrouwbare huurauto voor uw reis door Malawi.

Ben je meer avontuurlijk en hecht je veel waarde aan flexibiliteit? Wil je onderweg zelf bepalen waar je naar toe gaat, dan kan Explore Malawi ook alleen een passend voertuig voor je regelen, welke dan volledig uitgerust is met alles wat je nodig hebt tijdens je reis.

Wij zijn gespecialiseerd in safari reizen naar Malawi! Geniet van een avontuurlijke vakantie in Malawi.

LUXE REIZEN

Je bent een avonturier, maar ervaart ook graag comfort en luxe wanneer je op reis en in de natuur bent.

Explore Malawi kent de ‘geheime juwelen’: geniet van heerlijke maaltijden en wijnen, wordt wakker met schitterende uitzichten en relax tijdens een ontspannende Spa. Ervaar de exclusieve sfeer van Malawi’ s beste luxe lodges en resorts. Ook kunnen wij ‘fly-in safari’s’ voor u organiseren.

ZAMBIA & ZIMBABWE

Ervaar de adembenemende natuur van Zambia of bekijk de prachtige Victoria Falls in Zimbabwe.

Wil je meer van Afrika beleven? Explore Malawi ontwerpt je reis ook buiten de grenzen van Malawi. Wij regelen ook de benodigde grensoverschrijdende vergunningen en accommodaties en activiteiten in naastliggende andere landen.

VLUCHTEN

Wij kunnen comfortabele vluchten voor u boeken

Explore Africa Travel heeft toegang tot AirTrade en kan uw vluchten naar en van Malawi boeken. Gebaseerd op de gewenste reisdata en vertrekpunt selecteren wij de beste vluchten voor u. We zullen u verzekeren dat deze vluchten perfect passen in de rest van uw reisschema.

 

Neem contact met ons op voor vragen.

Avontuurlijke vakantie in Malawi met privé gids/chauffeur. De uiterst gastvrije bevolking staan garant voor een bijzondere reis!